Gratis vrijblijvend advies voor honingraat en plissé gordijnen!

Honingraat en Plissé gordijnen

Honingraat gordijnen hebben door twee lagen stof een unieke honingraatstructuur, wat zich opvouwt als een harmonica wanneer deze wordt opgetrokken. Omdat de holle kanalen van de honingraatstructuur zich vullen met lucht, beschikt de honingraatgordijn over isolerende eigenschappen. De koorden zijn nauwelijks zichtbaar omdat deze tussen de twee stoflagen door lopen. Dit geeft een strakke afwerking. De binnenzijde van de holle kanalen kunnen afgewerkt worden met een vinyl laag, zodat de honingraat gordijnen een verduisterende werking krijgen, ideaal voor slaapkamers dus.

Plissé gordijnen hebben maar 1 laag stof. Hierdoor zijn de gaatjes waardoor de koorden lopen zichtbaar. Maar dit maakt het zeker niet minder stijlvol. Door de vele kleuren, designs en transparanties zijn onze plissé gordijnen een mooie aanwinst voor jouw woning.

Zowel de Honingraat als de Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in Top down bottum up. Hierdoor heb je meer controle over jouw privacy en lichtinval. Door verschillende montage systemen passen ze vrijwel in alle kozijnen, zelfs lichtkoepels en dakramen. Met onze speciale Magnoframes zijn de Honingraat en Plissé gordijnen ook te monteren in kunststof of aluminium kozijnen zonder te boren.

Honingraat en Plissé gordijnen zijn te bedienen met “ouderwetse” koordbediening, of met onze Easyhand bediening, hierdoor heb je geen last meer van lange koorden die door de war raken. Wil je helemaal voor gemak gaan, dan kan je kiezen voor elektrische bediening. Handig voor als je op vakantie bent.

Maak een afspraak en laat je inspireren in onze showroom.

Waarom honingraat en plissé gordijnen van Huis & Verf?

  • Kwaliteit en service
  • Advies aan huis
  • Scherp geprijsd
  • Geen onvoorziene bijkomende kosten!
  • Wij komen het bij u inmeten en monteren

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op.

Versturen

Volg ons op social media