Schilder 

Zoekt u een top schilder met oog voor detail & super service?

Uw woning is een kostbaar bezit en deze wilt u uiteraard graag goed onderhouden, daar hoort ook een goede schilder bij. Het schilderwerk is namelijk een belangrijke onderdeel en voor de meeste mensen een vervelende en tijdrovende klus.

Maar niet voor ons, met liefde voor het vak gaan wij professioneel te werk. Belangrijk voor ons is dat wij u ontzorgen en dat u tevreden bent over het eind resultaat van de schilder.

Ook kunnen wij u helpen met een persoonlijk kleuradvies. Hiervoor gebruiken wij een professioneel progamma waarmee u door middel van een foto een duidelijk indruk krijgt hoe uw woning eruit komt te zien na de schildersbeurt.

Natuurlijk gebruiken wij uitsluiten kwaliteitsproducten, dit garandeert een langere levensduur en het beste resultaat. Hierbij worden wij ondersteund door onze vaste verfleverancier voor een perfect verftechnische advies. Uiteraard voldoen deze producten aan alle milieunormen. 

Vooraf maken wij naar aanleiding van een gesprek met u en bezichtiging op locatie een persoonlijk advies met kostenopgave. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent.

Lees meer

 

Waarom Huis & Verf?

  • Scherp geprijsd
  • Gratis advies aan huis
  • Kwaliteit en service
  • Geen onvoorziene bijkomende kosten

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op.

Versturen

Volg ons op social media